Candy & Steel
 Instagram

Tavlor

Vi ökar takten 30% – 70% rabatt på allt! Utförsäljningen gäller endast vid lagerförsäljningen, reservation för slutförsäljning. Välkomna!
 
Tavlor
Visa: Lista Rutnät
Visa:
Sortera efter:
En superhäftig stor oljemålning med en grym basketspelare! Attityd, känlsa och en stor portion av styrka och glädje! Duk på träram. Ramen skapar ett djup på väggen. ..
1090.00 kr
En färgglad buss gjord för härliga utflykter! Fantasin kör bussen dit du vill. Duk på träram. Ramen skapar ett djup på väggen. Duk på träram. Ramen skapar ett djup på väggen. ..
290.00 kr
En mörk oljemålning med en fjäder och diskret text. Vackra, lugna, lättplacerade färger. Duk på träram. Ramen skapar ett djup på väggen. ..
790.00 kr
En färgglad samling av giraffer! En oljemålning där man blir glad av att se alla långa halsar. Duk på träram. Ramen skapar ett djup på väggen. ..
1100.00 kr
En vacker oljemålning med texten, "Love". Ett hjärta målat i lättplacerade färger. Duk på träram. Ramen skapar ett djup på väggen. ..
1150.00 kr
En mycket häftig oljemålning föreställande en hund och katt där hunden bär coola solglasögon. Målad i lättplacerade färger. Duk på träram. Ramen skapar ett djup på väggen. ..
1100.00 kr
En multifärgad hund med solglasögon på skateboard, inget kan bli fel! Duk på träram. Ramen skapar ett djup på väggen. ..
859.00 kr
På en härlig strand står en färgglad men rostig cykel. Bild med ram och överliggande glas. ..
229.00 kr
En mycket vacker tavla med bild på ett gammalt flygplan. Glansig bild i svart/vit. Metalram runt om med ett 3,5 cm djup. ..
Tänkvärda ord på svart/vit MDF board. Lugna lättplacerade färger. ..
79.00 kr
En häftig tavla med en blå bil i en svart/vit gränd. Canvastryck med ram och glas. ..
199.00 kr
En härlig svartvit bild på en Noshörning.  Bild med ram och överliggande glas. ..
259.00 kr

×
×
×
×
×
×
×